Αποστολή και Επιστροφές Προϊόντων

Τρόποι παραγγελίας προιόντων

Παραγγελία online από την ιστοσελίδα μας: https://omorfopoleio.eu

Παραγγελία μέσω email στην διεύθυνση: info@omorfopoleio.eu

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου στους αριθμούς: 26711 00301 & 694 5618586

Τρόποι Αποστολής Προιόντων
Μέσω ταχυδρομείου και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο. H έξτρα χρέωση είναι X ευρώ, εκτός κι αν το κόστος παραγγελίας σας υπερβαίνει τα X ευρώ, οπότε η αποστολή με αντικαταβολή γίνεται δωρεάν.
Τρόποι Επιστροφής Προϊόντων
Εάν επιθυμείτε να κάνετε επιστροφή ή αντικατάσταση  του προϊόντος που αγοράσατε θα πρέπει πρώτα να μας αποστείλετε ένα αίτημα επιστροφής στο e-mail: info@omorfopoleio.eu με τον κωδικό παραγγελίας και τα στοιχεία σας έτσι ώστε να την εντοπίσουμε. Μόλις ελεγθεί το αίτημά σας θα λάβετε ειδοποιήση με e-mail για την έγκριση της επιστροφής καθώς και οδηγίες για τρόπο και την διεύθυνση αποστολής.
Το προϊόν θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται μέσα στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή αποκλειστικά με δική του χρέωση.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την ημέρα της παραλαβής τους,
Επιστροφή Χρημάτων
Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δεν σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή του και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων του συνολικού ποσού που πληρώσατε.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω καταθέσεως σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.